BIOCLIN DEODERMIAL SENSITIVE SPRAY 100ML

Original price was: 1,400.00 L.Current price is: 1,162.00 L.

Bioclin Deodermial Sensitive është zgjidhje për lëkurën më delikate, të ndjeshme, reaktive, madje edhe të depiluar, sepse: kontrollon djersitje pa ndryshuar pH e epidermës; siguron një veprim deodorues dhe mbrojtës.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z010270 Kategoria: Firma:
BIOCLIN DEODERMIAL SENSITIVE SPRAY 100ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE