IGIENEPIEDE TIMODORE DETERGENTE 200ML

690.00 L

Detergjent i lëngshëm larës  Timodore i Dottor Ciccarelli  parandalon dhe eliminon erën e keqe të këmbëve për shkak të dekompozimit bakterial të djersës

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z006161 Kategoria: Firma:
IGIENEPIEDE TIMODORE DETERGENTE 200ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE