JOHN’S BACK SUPPORTS 11250 M

5,310.00 L

Një copë material elastik anatomik formësuar me 4 qëndresa celiku në pjesën e prapme dhe dy korse në front.

Në gjëndje

John'S Back Supports 11250 M
JOHN’S BACK SUPPORTS 11250 M

5,310.00 L

SKU: Z004238 Kategoria: Firma: