LYCIA SALV STRUCC P GRAS *64PZ

460.00 L

Letra të lagura me veprim të dyfishtë, strukues për make-up dhe pastrues për lëkurën e yndyrshme

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z010185 Kategoria: Firma:
Lycia Salv Strucc P Gras *64Pz
LYCIA SALV STRUCC P GRAS *64PZ

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE