MUSTELA GENTLE SHAMPOO DELICATE HAIR 200ML

1,300.00 L

Shampooing doux bébé et enfant, për flokët e hollë dhe delikatë, që nga lindja

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: 902089731 Kategoria: Firma:
MUSTELA GENTLE SHAMPOO DELICATE HAIR 200ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE