PLASMON PAPPA LAT FRUTTA MISTA 6+ *250G

600.00 L

PLASMON PAPPA LAT RIS/MEL/BAN

Në gjëndje

Plasmon Pappa Lat Ris/Mel/Ban
PLASMON PAPPA LAT FRUTTA MISTA 6+ *250G

600.00 L

SKU: 903476392 Kategoria: Firma:
Po kërkoni oferta?Rregjistrohu dhe fito 10% ULJE në porosinë e parë.

Ju do të perfitoni nga promocionet ne vazhdimesi