TIMODORE CEROTTO ANTIVESCICHE *3PZ

440.00 L

Ankerplaste që parandalon formimin e flluskave në këmbë. Mbron lëkurën nga fërkimi dhe ndotja e jashtme.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z010303 Kategoria: Firma:
Timodore Cerotto Antivesciche *3Pz
TIMODORE CEROTTO ANTIVESCICHE *3PZ

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE