TOPFER CR RISO VANILLA*200G

470.00 L

LACTANA TOPFER CR RISO VANILLA*200G

KREM ME MIELL ORIZI DHE QUMESHT AROME VANILJE 

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z006513 Kategoria: Firma:
LACTANA Topfer Cr Riso Vanilla*200G
TOPFER CR RISO VANILLA*200G

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE