VICHY DEOD MINERAL AEROSOL 48H *125ML

1,530.00 L

Deodorant me efikasitet të lartë dhe tolerancë optimale. Për lëkurë të ndjeshme.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z010523 Kategoria: Firma:
VICHY DEOD MINERAL AEROSOL 48H *125ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE