ADERMA DERMINTIM PH 5.5 GEL 200ML

1,350.00 L

ADERMA DERMINTIM PH 5.5 GEL 200ML

ADERMA DETERGJENT INTIM pH 5.5

HIGJENE DHE PERKUJDESJE INTIME

LEKURA TE NDJESHME DHE TE IRRITUARA

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z005484 Kategoria: Firma:
Aderma Dermintim Ph 5.5 Gel 200Ml
ADERMA DERMINTIM PH 5.5 GEL 200ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE