DERMABLEND 3D CORRECTION FONDOT COR 15T 30ML

Original price was: 3,700.00 L.Current price is: 3,145.00 L.

VICHY DERMABLEND KREM PUDЁR KORREKTOR 3D OPAL

TEKNOLOGJIA [KORRIGJIMI 3D]:

Korigjon menjëherë  ngjyrën dhe imperfeksionet e lekures.

Në gjëndje

SKU: Z009206 Kategoria: Firma:
Dermablend 3D Correction Fondot Cor 15T 30Ml
DERMABLEND 3D CORRECTION FONDOT COR 15T 30ML

Në gjëndje