FROIKA SAL WASH 150ML

1,730.00 L

Lares per fytyra te yndyrshme dhe akneike

Me permbajtje te acidit salicilik , me veprim :

  • Keratolitik ( ndihmon ne eleminimin e qelizave te vdekura te lekures, te cilat bllokojne poret) 
  • Antimikrobial ( parandalon zhvillimin e mikroorganizmave )

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z005056 Kategoria: Firma:
FROIKA SAL WASH 150ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE