LIERAC SUNISSIME BB TINT FLUID GOLDEN SPF 50 *40ML

3,600.00 L

Fluid BB krem mbrojtës dhe energjizues SPF 50

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z011578 Kategoria: Firma:
LIERAC SUNISSIME BB TINT FLUID GOLDEN SPF 50 *40ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE