LYCIA SALV STRUCC P SECCA SENS *64PZ

460.00 L

Veprim i dyfishtë, pastrues dhe detergjent për lëkurë të ndjeshme dhe të thatë për fytyrë dhe sy.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z010184 Kategoria: Firma:
Lycia Salv Strucc P Secca Sens *64Pz
LYCIA SALV STRUCC P SECCA SENS *64PZ

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE