NOYNOY BABY CR RISO VANILLA *350G 4M+

1,000.00 L

Krem vanilje me miell orizi dhe qumësht

Në gjëndje

Noynoy Baby Cr Riso Vanilla *350G 4M+
NOYNOY BABY CR RISO VANILLA *350G 4M+

1,000.00 L

SKU: Z009304 Kategoria: Firma: