PROPOLAID BALSAMO LAB VIT. E SPF20* 5.7ML

620.00 L

PROPOLAID BALSAMO LAB VIT. E SPF20* 5.7ML

Lip me perberes natyrale:Propolis,Aloe Vera,Tea Tree oil,Vit E.

Në gjëndje

Propolaid Balsamo Lab Vit. E Spf20* 5.7Ml
PROPOLAID BALSAMO LAB VIT. E SPF20* 5.7ML

620.00 L

SKU: Z007783 Kategoria: Firma:
Po kërkoni oferta?Rregjistrohu dhe fito 10% ULJE në porosinë e parë.

Ju do të perfitoni nga promocionet ne vazhdimesi