SAUBER DEOACTIVE VAPO NO GAS SPRAY 72H 75ML

480.00 L

Deodorant pa gaz i projektuar për të garantuar mbrojtje të lartë deri në 72 orë,100% efikasitet aktiv edhe në kushtet e stresit për shkak të aktivitetit fizik dhe temperaturës së lartë në natyrë.

Në gjëndje

SKU: Z010337 Kategoria: Firma:
Sauber Deoactive Vapo No Gas Spray 72H 75Ml
SAUBER DEOACTIVE VAPO NO GAS SPRAY 72H 75ML

Në gjëndje