TIMODORE CEROTTO ANTIVESCICHE *3PZ

440.00 L

Ankerplaste që parandalon formimin e flluskave në këmbë. Mbron lëkurën nga fërkimi dhe ndotja e jashtme.

Në gjëndje

SKU: Z010303 Kategoria: Firma:
Timodore Cerotto Antivesciche *3Pz
TIMODORE CEROTTO ANTIVESCICHE *3PZ

Në gjëndje