Pyetjet më të shpeshta

Sa kushton transporti?

Për porosi mbi 1500 lekë dërgesa është falas. Për rrethet dërgesa falas për porosi mbi 2500 lekë.

Bëni dërgesa jashtë Shqiperisë?

Jo, për momentin nuk bëjmë dërgesa jashtë Shqipërisë.

Mund ta bëj pagesën me kartë online?

Jo, për momentin mund të paguani me para në dorë në momentin që merret porosia.

Për sa ditë më vjen porosia?

Nga momenti i konfirmimit porosia do 24-72 orë në varësi të largësisë. Në Tiranë në shumicën e rasteve brënda pak orësh dhe në raste të veçanta 12 orë.

Me cilën kompani shpërndarje operoni?

Kompania që merret me shpërndarjen e produkteve tona është Albanian Courier.