BEURER DIGITAL TENS/EMS UNIT PAIN FREE *EM80

Original price was: 12,820.00 L.Current price is: 10,256.00 L.

Aparaturë elektronike për terapinë e dhimbjes, forcimit të muskulit dhe masazhimit

Në gjëndje

SKU: Z013180 Kategoria: Firma:
BEURER DIGITAL TENS/EMS UNIT PAIN FREE *EM80
BEURER DIGITAL TENS/EMS UNIT PAIN FREE *EM80

Në gjëndje