CURAPROX CLEANING BOX BDC110

901.00 L

Curaprox Cleaning Box + Tableta eferveshente

Kuti me tableta eferveshente per proteza dhe aparate ortodontike.

Në gjëndje

Curaprox Cleaning Box Bdc110
CURAPROX CLEANING BOX BDC110

901.00 L

SKU: Z005626 Kategoria: Firma: