NO DOL INTEGRAT DIET 60KAPS

1,500.00 L

NO DOL INTEGRAT DIET 60KAPS

Suplement ushqyes me baze Glukozamine, Kondroitine, MSM, Manganese, Artiglio del Diavolo dhe Aloe Barbadensis, i cili favorizon mireqenien e shpindes, artikulacioneve dhe tendinave.

Në gjëndje

SKU: 907101024 Kategoria: Firma:
NO DOL INTEGRAT DIET 60KAPS

Në gjëndje