BIOCLIN XEROLACT 6% BALSAMO CORPO *400ML

Original price was: 3,290.00 L.Current price is: 2,730.70 L.

Bioclin Xerolact Balsam delikate trupi, me teksturë fluide dhe absorbim të shpejtë, përdoret për hidratim ditore dhe për rivendosjen e funksionalitetit të barrierës hidrolipidike të lëkurës së thatë

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z009474 Kategoria: Firma:
BIOCLIN XEROLACT 6% BALSAMO CORPO *400ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE