FROIKA BARRIER CREAM 75ML

1,600.00 L

Krem për mbrojtjen e duarve për njerëzit që vuajnë nga dermatiti dhe lëkurë shumë e thatë

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z005052 Kategoria: Firma:
FROIKA BARRIER CREAM 75ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE