LYCIA MAKE-UP REMOVER NORMAL SKIN*20

230.00 L

Veprim i dyfishtë, pastrues dhe detergjent për lëkurë normale, për fytyrë dhe sy.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z007469 Kategoria: Firma:
Lycia Make-Up Remover Normal Skin*20
LYCIA MAKE-UP REMOVER NORMAL SKIN*20

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE