SOS UNGHIE OFFICINALE RINFORZANTE 10ML

860.00 L

SOS UNGHIE OFFICINALE RINFORZANTE 10ML

“S.O.S UNGHIE RINFORZANTE” ( Forcuesi i Thonjëve)

Është zgjidhja ideale dhe me efektive për të rivendosur qëndrueshmëri, forcim dhe fleksibilitet në thonjtë tuaj, duke u dhënë atyre një përmisim të menjëhershëm.

Në gjëndje

SKU: Z004335 Kategoria: Firma:
SOS UNGHIE OFFICINALE RINFORZANTE 10ML

Në gjëndje