VETITË DHE KARAKTERISTIKAT E PAPPA REALE OSE QUMËSHTIT TË BLETËS

Në këtë periudhë të vitit mund të shohim të shfaqen shenja të përbashkëta në secilin prej nesh si lodhja fizike apo edhe ajo mendore, shenja tipike në periudhat e ndërrimit të stinëve.
Gjithashtu nuk mund të përjashtojmë periudhën e vështire historike të COVID, dhe në këtë pikë nuk mund të lëmë pa përmedur shenjat post covid apo sindromën post covid të cilat janë lodhje dhe këputje e përgjithshme. Pappa reale apo qumështi i bletës, emri të cilin ne përdorim në jetën e përditshme, mund të quhet nga të gjithë ne si një aleat shumë efikas për të rekuperuar energjitë dhe në të njëjtën kohë të rrisë imunitetin. Sot janë plot efektet dhe benefitet që njihen mbi qumështin e bletës: ka një efekt tonifikues psikologjik dhe fizik, stimulon sistemin imunitar, është i dobishëm kur ka mungesë oreksi, është nutrient plotësues i rëndësishëm për sportistët, dhe perfekt për tu këshilluar ne periudha shërimi nga sëmundjet apo mungesë lëvizje duke patur veprim antioksidues të lartë.

Cfarë është pappa reale?
Bëhet fjalë për një nutrient i cili i jepet një blete punëtore për tu bërë bletë mbretëreshe. Dhe ky nutrient gati i magjishem i fal mbretëreshës një jetëgjatësi prej 40 herë më të lartë dhe një produktivitet të mahnitshëm.

Si të zgjedhësh produktin me pappa reale?
• Në bazë të sasisë së sheqernave dhe kolokalorive që ndodhen në përbërjen e produktit. Një integrator pa përmabjtje sheqeri dhe i cili ka një vlerë të ulët të kilokalorive është i përshtatshëm për ato persona të cilët kanë kerkesa mbi peshën dhe linjat trupore dhe të cilët duan të mbajnë nën kontroll nivelet e glicemisë
• Shtesa në vitamina: një produkt me bazë qumesht blete i pasuruar me vitamina ka një efekt rivitalizues mbi fizikun duke reduktuar lodhjen, në sistemin nervor duke kontribuar në rendimentin intelektiv dhe duke ndihmuar funkionalitetin normal psikologjik, dhe në të njëjtën kohë duke stimuluar sistemin imunitar.
• Doza: një përqëndrim i lartë i qumështit të bletës në produkt ndikon drejtpërdrejt në forcën e aftësise tonifikuese dhe rigjeneruese pa vepruar si stimulues i tepruar në organizem.
• Që një produkt me bazë qumësht blete të konsiderohet i një cilësie të lartë, duke qenë se po flasim për një lëndë bazë delikate e cila mund të tjetërsohet lehtësisht, është e nevojshme që produktet të prodhohen në ambjente pa kontaminime të tjera dhe që përqëndrimet e larta të produktit të garantohen të pandryshuara deri në datën e skadencës.

Në fakt certifikata e cilësisë PREMIUM sigurohet vetëm në rastet kur:
– Pappa reale është natyrale pa konservantë dhe kur përjashtohet përdorimi i pestcideve kimike.
– Vjen nga një agrikulture 100% natyrale, dhe bletet ushqehen vetem në mënyre natyrale.
– Kur cilesia e ajrit, ujit dhe tokës rreth alveareve kontrollohet
– kur titullohet në apalbumina-1, markator i aktivitetit të sistemit imunitar, dhe në 10-HDA që është garanci e një cilesie të lartë të lëndës së parë.
Produktet që i plotësojnë këto kritere i gjeni më poshtë:

-25%
Original price was: 1,080.00 L.Current price is: 810.00 L.
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
1,810.00 L