INTEGRATORËT ME MG DHE K

Kur duhen mare dhe cilet te zgjedhim?

Cfarë janë integratorët?
Për të zhvilluar më së miri funksionet e veta, trupi ka nevojë për nutrientë të domosdoshëm për mirëfunskionimin e tij. Këto nutrientë janë natyrshëm të pranishëm në organizmin tonë por në raste mungesash apo në periudha të vecanta sikur gjatë verës kur djersitja shtohet ne humbim kripëra minerale. Këto kripëra duhet të meren me anë të integratorëve specifikë. Ekzistojnë tipologji të ndryshme integratorësh sipas funksioneve specifike. Një vënd të vecantë zënë integraotrët me Magnez dhe Kalium.
Këto dy elementë janë kripëra minerale të cilat luajnë rol të rëndësishëm në funksionimin e organizmit tonë.
Në vecanti, Magnezi kryen këto funksione:
  • Luan rol mbështetës në organizëm
  • Redukton shenjat e lodhjes fizike dhe mendore
  • Është një aleat ieal në sindromën premestruale dhe menopauzë
  • Riekuilibron tretjen
Kalium ndërkohë ndikon në:
  • Kontraksionet muskulare në nivel kardiak
  • Rregullon presionin e gjakut
  • Rregullon ekuilibrin e fluideve në brëndësi dhe jashtë
  • Redukton riskun e kalkulave renale
Duke i vënë bashkë në një integrator këto dy elementë ndihmojnë në funksioimin e rregullt muskular dhe mirë-funksionimin e sistemit nervor.
Kur duhen marë keto integratorë me Mg dhe K:
Në rast se trupi ynë jep disa sinjale mund të jetë rasti i mungesës së magneziumit dhe kaliumit.
Lodhje, dhimbje koke, nauzea, dhimbje muskulare, dhimbje të forta mestruale, therje: këto janë shenja të qarta të mungesës së Mg dhe K, të cilat mund të evitohen duke futur në dietë një integrator me bazë Mg dhe K. Gjithashtu nuk mund të lëmë pa përmëndur që keto dy minerale mund ti gjejmë lehtësisht në fruta dhe perime të ndryshme, si psh Magneziumin mund ta gjeme tek rrepat, karciofi, spinaqi, kumbullat, portokallet, mollët dhe dardhat ndërsa Kaliumin tek bishtajoret, frutat e thata si bajamet dhe arrat apo perimet si selinoja, rrepa dhe domatja.
Cilët integratorë të zgjedhim?
Më poshte gjeni 4 karakteristika mbi te cilat duhet te bazoheni per te zgjedhur integratorin më të pershtatshëm për të gjithë
  • Integratorë pa shqerna të shtuar, shumë e rendesishme për integratoret e Mg plus K
  • Integratorë me vitamina ideale për periudhën e verës apo kur është shumë ngrohtë
  • Integratorë për rritjen e përqëndrimit dhe vëmëndjes
  • Integratorë për rritjen e sistemin imunitar si tek femijët dhe tek të rriturit
Më poshtë po listojmë disa integratorë që mund tju vijnë në ndihmë:

-25%
Original price was: 1,200.00 L.Current price is: 900.00 L.
-25%
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
Original price was: 2,090.00 L.Current price is: 1,567.50 L.
-25%
Original price was: 1,620.00 L.Current price is: 1,215.00 L.
-25%
Original price was: 1,860.00 L.Current price is: 1,395.00 L.
-25%
Original price was: 2,400.00 L.Current price is: 1,800.00 L.
-25%
Original price was: 1,620.00 L.Current price is: 1,215.00 L.
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE
KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE