LYCIA ROLL-ON PURE TALC 50ML.

350.00 L

Lycia roll-on me aromë puder garanton  një mbrojtje të thatë nga mëngjesi deri në natë dhe aroma delikate.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z007464 Kategoria: Firma:
Lycia Roll-On Pure Talc 50Ml.
LYCIA ROLL-ON PURE TALC 50ML.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE