NOYNOY BABY FARIN LAKTE CR RISO *300G 6M+

700.00 L

Miell orizi  me vitamina dhe qumësht  për foshnje pas muajit 6të

Në gjëndje

Noynoy Baby Farin Lakte Cr Riso *300G 6M+
NOYNOY BABY FARIN LAKTE CR RISO *300G 6M+

700.00 L

SKU: Z009300 Kategoria: Firma:
Po kërkoni oferta?Rregjistrohu dhe fito 10% ULJE në porosinë e parë.

Ju do të perfitoni nga promocionet ne vazhdimesi