REDOX GTT 125MG/ML 15 ML

1,300.00 L

REDOX pika (Vitamina C) është e njohur për vetitë antioksidante dhe ndihmon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar.

Në gjëndje

SKU: Z009277 Kategoria: Firma:
Redox Gtt 125Mg/Ml 15 Ml
REDOX GTT 125MG/ML 15 ML

Në gjëndje