FERMENTAL MAX 2MILIARD 12FL 10ML

1,600.00 L

FERMENTAL MAX 2MILIARD 12FL 10ML

Fermental Max është një integrator ushqimor  me bazë i spores së Bacillus coagulans, FOS (fruttooligosaccaridi), vitamina e grupit B dhe Aloe vera.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z005472 Kategoria: Firma:
FERMENTAL MAX 2MILIARD 12FL 10ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE