TONOTIL 4 AMINOACIDE 10FLAK

2,000.00 L

Indikuar në rastet e lodhjes fizike ose mendore, aminoacidet në mënyrë efektive nxit trupin dhe përmirëson gjendjen shpirtërore.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z002919 Kategoria: Firma:
Tonotil 4 Aminoacide 10Flak
TONOTIL 4 AMINOACIDE 10FLAK

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE