VITAMINA C*80MG/ML 7ML

820.00 L

VITAMINA C*80MG/ML 7ML

Vitamina C eshte gjithashtu nje antioksidant dhe nje prooksidant i fuqishem, si dhe katalizator i pazevendesueshem ne sistemin imun

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z005476 Kategoria: Firma:
Vitamina C*80Mg/Ml 7Ml
VITAMINA C*80MG/ML 7ML

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE