SAUBER DEOACTIVE VAPO NO GAS SPRAY 72H 75ML

480.00 L

Deodorant pa gaz i projektuar për të garantuar mbrojtje të lartë deri në 72 orë,100% efikasitet aktiv edhe në kushtet e stresit për shkak të aktivitetit fizik dhe temperaturës së lartë në natyrë.

Në gjëndje

Sauber Deoactive Vapo No Gas Spray 72H 75Ml
SAUBER DEOACTIVE VAPO NO GAS SPRAY 72H 75ML

480.00 L

SKU: Z010337 Kategoria: Firma: