RETIN ACTIVE*20KAPS

1,610.00 L

RETIN ACTIVE*20KAPS

Suplement ushqyes me baze ekstrakte natyrale: Luteine & Zeaxsantine, Vitamine A, C, E dhe boronice, qe permireson shendetin e syve dhe shikimin, rigjeneron retinen e syrit. Mbron, qeteson syrin dhe permireson shikimin.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z003761 Kategoria: Firma:
RETIN ACTIVE*20KAPS

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE