RIGENDFORTE 30KAPS RETARD

1,150.00 L

RIGENFORTE ,Janë suplemente dietetike me clirim të zgjatur ,në përmbajtje të të cilave ka BIOTINAX, vitamina, minerale dhe aminoacide, të nevojshme për ushqyerjen e flokëve dhe lëkurës.

Në gjëndje

SKU: Z007306 Kategoria: Firma:
Rigendforte 30Kaps Retard
RIGENDFORTE 30KAPS RETARD

Në gjëndje