VAGOSTABYL*500MG 40TABL

648.00 L

VAGOSTABYL*500MG 40TABL

Eshte nje integrator natyral me baze ekstrakti nga lule murrizi, bar blete, calcium e magnez. Perdorja e Vagostabyl eshte e nevojshme ne rastet kur eshte prezent stresi, tensioni muscular, iritimi dhe nervozismi. Rekomandohet gjithashtu per gjendje ankthi para udhetimit me avion.

Në gjëndje

Vagostabyl*500Mg 40Tabl
VAGOSTABYL*500MG 40TABL

Në gjëndje