LYCIA ROLL-ON DEO NATURE 50ML

310.00 L

Formula përmban përbërës natyralë të aftë për të respektuar dhe mbrojtur në mënyrë efektive procesin natyror të djersitjes, për një ndjenjë freski dhe mirëqenieje gjatë gjithë ditës.

Pa kripë alumini dhe pa alkool.

Në gjëndje

SKU: Z007465 Kategoria: Firma:
Lycia Roll-On Deo Nature 50Ml
LYCIA ROLL-ON DEO NATURE 50ML

Në gjëndje