PAPPA REALE 1000 ESI*16POCKET DRINK

1,450.00 L

PAPPA REALE 1000 ESI*16POCKET DRINK
Suplement ushqyes me baze Hekur, dyll blete, Polen, Acerola, Boronice dhe mjalte geshtenje italiane, i cili forcon mbrojtjen imunitare, i jep fuqi organizmit,lufton lodhjen dhe plogeshtine fizike dhe mendore.

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE

SKU: Z007775 Kategoria: Firma:
Pappa Reale 1000 Esi*16Pocket Drink
PAPPA REALE 1000 ESI*16POCKET DRINK

KY PRODUKT NUK ESHTE ME NE GJENDJE